Waardebepalingen eigendom & vastgoed

Heeft u vastgoed te koop of te huur in de ruime regio rond Brussel, Mechelen en Antwerpen? Door onze immobiliën activiteiten en onze expertise als landmeter staan wij al jaren met beide voeten in het werkveld en kunnen wij als geen ander de correcte waarde schatten van uw vastgoed.

Waardebepaling door erkend schatter

Buro Van Eyken is expert in marktconforme schattingen en waardebepalingen van vastgoed voor particulieren, bedrijven en openbare besturen. Met een unieke combinatie van juridische, financiële en technische expertise berekenen we de waarde van uw pand en zorgen we voor een correcte prijszetting van uw onroerend goed. 

Waarvoor mag u Buro Van Eyken bellen?

  • Schatting, waardebepaling huis, appartement, bouwgrond
  • Bepaling verkoopwaarde bij successie, nalatenschap, VLABEL-schatting
  • Openbare verkoopwaarde (vrijwillig, gedwongen)
  • Huurprijs huis, appartement, studio bepalen
  • Huurprijs kantoren, opslagruimtes bepalen
  • Waardebepaling openbare gebouwen (zwembad, erfgoed…) 
  • Splitsing van vruchtgebruik / naakte eigendom

Marktconforme waardebepaling met een plus 

Buro Van Eyken gaat verder dan een klassieke waardebepaling. We zijn erkend schatter en komen langs voor een uitgebreid plaatsbezoek. Onze experts brengen belangrijke parameters in kaart zoals de ligging, aantal kamers, bewoonbare oppervlakte en afwerkingsgraad. Bovendien gaan onze schatters steeds op zoek naar vergelijkingspunten in de regio en toetsen we de waarde af aan het aanwezige immo-potentieel in de omgeving. 

Onze jarenlange ervaring en grondige kennis van de vastgoedmarkt is de basis voor de objectieve schattingen die Buro Van Eyken uitvoert. Ook niet-evidente dossiers zoals  waardebepalingen van historisch erfgoed of openbare gebouwen komen bij ons terecht en kunnen rekenen op onze expertise.

Een schatting of waardebepaling van uw eigendom?
Aarzel niet om ons hier te contacteren >>

Brusselsesteenweg 176 - 180, 1980 Zemst
info@vaneyken.be
T 015 61 09 69

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x