Plaatsbeschrijving huur & werken

Een professionele plaatsbeschrijving is verplicht voor en na een huurovereenkomst en kan soms aangewezen zijn bij de aanvang van werken. Buro Van Eyken staat voor u klaar om snel en onpartijdig een expertise uit te voeren voor particulieren en professionelen.

Plaatsbeschrijving vastgoed 

Bij de start van elke huurovereenkomst dient verplicht een plaatsbeschrijving opgemaakt te worden.  Buro Van Eyken is een onafhankelijk expert en maakt een gedetailleerde inventarisatie van de staat en de inboedel van het pand. Na afloop van het huurcontract is dit document de basis voor de eindcontrole. Is er schade? Wij stellen een schadedossier op met een schatting van de herstellingskosten. Buro Van Eyken is de professionele en onpartijdige schakel tussen huurder en verhuurder!

Plaatsbeschrijving werken 

Staan er in uw nabije omgeving nieuwbouw- of renovatieprojecten op de planning? Buro Van Eyken is een onafhankelijke deskundige die voor en na de werken op zoek gaat naar barsten, scheuren, verzakkingen, vochtinfiltratie enz. Onze experts vergelijken twee plaatsbeschrijvingen zodat we eventuele schade objectief kunnen vaststellen. Voorkom discussies of betwistingen en laat een expertise uitvoeren door Buro Van Eyken! 

Waarvoor mag u expertisebureau Van Eyken bellen? 

  • Plaatsbeschrijving einde huur, start huur
  • Plaatsbeschrijving huurwoning, appartement, studio, koten…
  • Plaatsbeschrijving huur kantoren, opslagruimtes…
  • Plaatsbeschrijving bij aanvang en einde werken 
  • Opmaken schadedossiers bij einde huur, einde werken

Plaatsbeschrijving met een plus 

Met een dictafoon in de linkerhand en state-of-the-art meettoestellen in de rechterhand wandelen onze specialisten door elk gebouw en door elke ruimte. We staven ons uitgebreid schriftelijk verslag met een duidelijke fotoreportage en stellen indien nodig een schadedossier op.  

Buro Van Eyken voert expertises uit in de ruime regio rond Brussel, Antwerpen en Mechelen. Wij hebben de knowhow en de ervaring om onze klanten (huurder, verhuurder, makelaar, bouwheer) correct, snel, deskundig en onpartijdig te informeren. Wij staan aan de zijlijn van elke huurtransactie. 

Een afspraak maken voor een plaatsbeschrijving?
Aarzel niet om ons hier te contacteren >>

Brusselsesteenweg 176 - 180, 1980 Zemst
info@vaneyken.be
T 015 61 09 69

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x