Landmeten Buro Van Eyken

Lees meer

Topografie infrastructuurprojecten

Buro Van Eyken is de vaste partner van studiebureaus, overheden en openbare besturen voor het topografisch opmeten van ondergrondse en bovengrondse infrastructuurprojecten zoals rioleringen, wegen, terreinen en parkings.

Lees meer

Opmetingen | Verdelingen percelen

Bij een koop of verkoop van een onroerend goed of bij discussies over de afbakening van een perceel is Buro Van Eyken uw landmeter die met veel expertise en ervaring de exacte grenslijnen van elk terrein bepaalt en opnieuw grenspalen plaatst.

Lees meer

Verkavelingsvergunning | Verkavelingswijziging

Eén of een aantal percelen verkavelen of verkopen als bouwgrond? Buro Van Eyken is uw expert wat betreft regelgeving, haalbaarheid, het opmaken van een kosten-batenanalyse tot en met het aanvragen van een verkavelingsvergunning. Wij delen onze ervaring graag met particulieren en projectontwikkelaars.

Lees meer

Uitzetwerken gebouwen & infrastructuurprojecten

De start van een succesvol bouwproces begint bij een correcte inplanting. Onze ervaren landmeters komen ter plaatste om letterlijk en figuurlijk het fundament van uw project te leggen. Beperk de foutenmarges, win tijd en geld door onze professionele inmetingen en uitzetwerken.

location_on Brusselsesteenweg 176 - 180, 1980 Zemst mail_outline info@vaneyken.be phone 015 61 09 69

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x