Gerechtsdeskundigen eigendomsrecht

Als gerechtsdeskundigen treden wij op bij geschillen in verband met eigendomsrechten en huuraangelegenheden. Hierbij worden wij als neutraal expert aangesteld door een rechtbank om dossiers te onderzoeken, een standpunt in te nemen en onze besluiten over te maken aan de rechtbank. 

Erkend raadsbureau voor rechters en vrederechters

Buro Van Eyken treedt op als onafhankelijk bemiddelaar voor rechtbanken bij geschillen in verband met eigendomsrechten en huuraangelegenheden. We worden aangesteld als neutraal expert en zetten onze technische en juridische expertise in om dossiers te onderzoeken en gefundeerd verslag uit te brengen aan rechters. 

Waarvoor mag u de gerechtsdeskundigen van Buro Van Eyken inschakelen? 

  • Geschillen perceelgrenzen en grensbepalingen 
  • Waardebepaling onroerend goed
  • Tussenkomst bij onteigeningen
  • Problemen rond erfdienstbaarheden
  • Huurschade vaststellen bij einde huurcontract
  • Regeling, afspraken in huurcontracten

Erkend deskundige met een plus 

Buro Van Eyken is een vakspecialist die elk openbaar of privaat onroerend goed bestudeert. We identificeren, meten, plannen en schatten elk terrein volgens de regels van de kunst. Voor de opmaak van een sterk onderbouwd gerechtelijk dossier doen we een beroep op onze digitale meetinstrumenten en duiken we - indien nodig - in het rijksarchief, zoeken we in oude atlassen van buurtwegen of raadplegen we oude plannen bij de notaris.

Een kleinschalig dossier of een grote opdracht? Met onze jarenlange expertise in zakelijk recht en ruimtelijke ordening is Buro Van Eyken voor elk project de ideale raadsman van (vrede)rechters.

Heeft u een vraag rond eigendomsrechten of huurgeschillen? 
Aarzel niet om ons hier te contacteren >>

Brusselsesteenweg 176 - 180, 1980 Zemst
info@vaneyken.be
T 015 61 09 69

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x