Over ons

Buro Van Eyken, een familiezaak ‘pur sang’

Norbert Van Eyken werkte als landmeter in de regio Zemst en zette in 1989 de stap om onder zijn eigen naam een bureau te starten. De living werd getransformeerd tot een kantoorruimte en ook zijn echtgenote Rita stapte mee in de zaak om zich te ontfermen over de administratieve taken. Hard werken, kwaliteit afleveren en investeren in mensen en apparatuur zijn de fundamenten geweest voor de groei van het bedrijf. In 2002 stapten ook zoon Maarten en dochter Ines mee in de zaak. 

Met complementaire vaardigheden en een gemeenschappelijke blik op de toekomst schrijven ze samen verder aan het succesverhaal van Buro Van Eyken. 

Buro Van Eyken, vakspecialisten in hun domein

Met duizenden opmetingsplannen in het archief en enkele honderden verhuur- en verkoopdossiers in de portfolio mag Buro Van Eyken zich een specialist noemen in z’n vak. Een multidisciplinair team van elf medewerkers zet zich dagelijks in om kwaliteit te leveren en de beste service te garanderen. Landmeters gespecialiseerd in topografie, opmetingen, uitzetwerken, verkavelingen en wegenisdossiers werken zij aan zij met technische experts, onderhoudsploegen en immospecialisten die instaan voor de verhuur, verkoop, waardebepalingen en het uitvoeren van expertises.

Deze fantastische voetbalploeg biedt een breed assortiment van expertises aan in diverse geografische regio’s, van Mechelen en Brussel tot Zemst en Antwerpen. 

Buro Van Eyken 

Met zo’n 30 jaar ervaring op de teller heeft team Van Eyken zich stevig op de kaart gepositioneerd. We kennen niet alleen de streek, maar ook ons trouw klantenbestand door en door. We volgen de technische evolutie op de voet, werken met kwaliteitsvolle apparatuur en investeren in waardevolle en langdurige partnerships en samenwerkingen. Wanneer u binnenstapt bij Buro Van Eyken gidsen wij u met de glimlach door dossiers, vergunningen, contracten en papieren. Een ijzersterke combinatie van knowhow, expertise en ervaring? Welkom bij Buro Van Eyken! 

Met een gebalanceerde mix van juridische, financiële, technische en commerciële skills blazen we een frisse wind door de landmeter- en vastgoedwereld. 

Heeft u een vraag voor Buro Van Eyken? 
Aarzel niet om ons te contacteren >>

location_on Brusselsesteenweg 176 - 180, 1980 Zemst mail_outline info@vaneyken.be phone 015 61 09 69

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x