Vastgoed verhuren

Buro Van Eyken is dé referentie voor de verhuur van uw woning, appartement, kantoor of handelsruimte in de regio rond Zemst, Kampenhout, Steenokkerzeel en Hombeek. Met meer dan 250 huurpanden in onze portfolio bouwden we een uitgebreid klantenbestand op waardoor we een maximum aantal kandidaat-huurders bereiken.

Op zoek naar een betrouwbare vastgoedmakelaar?

Als kwaliteitsmakelaar kent Buro Van Eyken de huurmarkt door en door. Door onze krachten te bundelen met het kwaliteitslabel ERA staan we garant voor een totaalaanpak met een professionele service en een persoonlijke aanpak. We prospecteren actief in de lokale regio en zetten uw pand letterlijk en figuurlijk in de kijker. 

Waarvoor mag u immokantoor Buro Van Eyken bellen? 

  • Huis, appartement, garage, handelspand, opbrengsteigendom, kantoor verhuren
  • Publiciteit via online en offline mediakanalen
  • Gedetailleerde plaatsbeschrijving met professionele foto’s
  • Verhuurcontract met waarborg, huurovereenkomst opstellen
  • Jaarlijkse indexering berekenen
  • Aanvragen EPC-documenten
  • Bemiddelen tussen huurder en verhuurder bij geschillen 
  • Betalingen controleren en wanbetalen bestrijden 

Makelaar met een plus 

Wilt u een betrouwbare huurder in uw pand? Dat willen wij ook! Met meer dan 250 huurpanden in onze portfolio kennen wij het reilen en zeilen van de huurmarkt. Wij screenen geschikte kandidaten, maken een uitgebreide plaatsbeschrijving van het huurpand, zorgen voor een professioneel huurcontract en regelen de huurwaarborg en de jaarlijkse indexering. We garanderen een volledige ontzorging voor al onze klanten!

VASTGOED VERHUREN

Wenst u uw vastgoed toe te vertrouwen aan een betrouwbare makelaar om te verhuren? Welkom bij ERA Buro Van Eyken waar wij met veel plezier langskomen voor een persoonlijk gesprek en samen een correcte huurprijs bepalen.
Maak hier een afspraak >>

VASTGOED HUREN

Bent u op zoek naar een huurpand in en rond Zemst, Kampenhout, Steenokkerzeel en Hombeek? Immokantoor Buro Van Eyken maakt een selectie die voldoet aan uw wensen én uw budget.

Bekijk hier ons aanbod te huur >>

location_on Brusselsesteenweg 176 - 180 1980 ZEMST mail_outline info@vaneyken.be phone +32 15 61 09 69

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x